User Tag List

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39

Thread: [MF][Region Free] Pokemon Mystery Dungeon - Light

  1. #31
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11

    Default

    Thank you so much. Great game, great upload, and +rep.

  2. #32
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11

    Default

    Thank You!

    OBJECTION! You haven't done anything yet!

  3. #33
    dannydeb Guest

    Default

    install and game works fine! thhank you!!

  4. #34
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks heaps

  5. #35
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    On the edge of nothing
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks for this; you rock. ~rep+~
    The World only recognizes what you have done, not what you can do.

  6. #36
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11

    Default

    See Mods? Not all newbies are stupid! They know what they're doing!
    >_> Sorry, just needed to point that out. Mods know why.

    OBJECTION! You haven't done anything yet!

  7. #37
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5

    Default

    will this work on 4.3e PAL wii???

  8. #38
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5

    Default

    I on the other hand, dont receive a black screen, but a blue screen 002 error. But a region free game works fine. Weird because my wii can play PAL and NTSC wii games with no problem. Im using IOS249 when installing wads. I tried other IOS, but either it freezes or gives me a 2011 error.

    Is it something to do with my IOS or my region?

    I'm using korean wii with 4.0U meny system.

    Please help.

  9. #39
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11

    Default

    Thanks for the upload good sir

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
eXTReMe Tracker